Wild Canada Omniversum - Travelvibe

Wild Canada is één van de nieuwste films in het Omniversum in Den Haag. Deze adembenemende grootbeeldfilm toont de prachtige natuur, de beren en andere bewoners van het Canadese natuurpark Great Bear Rainforest. Een onvergetelijke ervaring op een enorm koepelscherm.

Wild Canada over beren & natuur

In het Great Bear Rainforest leven grizzlyberen, wolven, zeeotters en bultruggen, maar daar leven ook de zeldzame, witte spirit beren. Samen met de First Nations-volkeren leven ze al duizenden jaren in dit overweldigende landschap waar bergen en mistige regenwouden spiegelen in kristalheldere meren. Verborgen voor de buitenwereld is het een van de mooiste onaangetaste plekken op aarde.

Wild Canada Omniversum 3 - Travelvibe

Reis mee door het Great Bear Rainforest

In de film ga je mee op een boeiende reis door dit landschap van moederbeer Mox, een spirit beer. Je ziet hoe ze voor haar jong zoekt naar voedsel en daarbij de concurrentie moet aangaan met zwarte beren en wolven. Geniet van de beelden van zalmen die stroomopwaarts uit de klauwen van de hongerige beren proberen te blijven. Vlieg mee met adelaars, die je in volle vlucht recht in de ogen kijken. In de oceaan zwemmen en springen otters, zeeleeuwen en bultruggen vrolijk rond. Moederbeer en kleine beer krijgen ook tegenslag, bijvoorbeeld wanneer hun hol in de modderstroom verdwijnt.

Wild Canada Omniversum 2 - Travelvibe

Een spectaculaire beleving in beeld en geluid

Wild Canada draait vanaf 8 oktober een half jaar in het Haagse Omniversum, het grootste grootbeeldfilmtheater van de Benelux! De film wordt geprojecteerd op een enorm koepelscherm (840 m2) en versterkt met een perfect geluid, hiermee wordt de beleving nog spectaculairder! De film is een ware belevenis voor jong en oud.

Winactie (okt ’19): 2 filmkaartjes voor Wild Canada in het Omniversum!

Travelvibe mocht van het Omniversum 2×2 kaartjes weggeven voor de film Wild Canada.

Uit de vele reacties zijn de volgende winnaars geselecteerd:
1. Maarten Schut
2. Anita Stieber

Gefeliciteerd Maarten en Anita! Stuur ons graag via info@travelvibe.nl even het mailadres toe waarop je de digitale kaartjes wil ontvangen. Veel plezier bij deze indrukwekkende film!