Hidden Nederland winactie| Travelvibe

Saskia Naafs en Guido van Eijck zijn allebei journalist. Samen trekken zij er vaak op uit om de mooiste en meest bijzondere plekken van Nederland te ontdekken. Hun grootse ontdekkingen hebben ze nu gebundeld in de reisgids: Hidden Nederland. Daarin vind je ruim 380 adresjes die je zullen verwonderen en versteld laten staan. Travelvibe mag een exemplaar van dit boek vol hidden gems in eigen land weggeven. Lees hieronder meer over dit leuke gidsje én hoe je er eentje kunt winnen…

Bijzondere en inspirerende plekken in Nederland

Saskia en Guido zijn voor het maken van Hidden Nederland heel het land doorgereden. Voor het vinden van de mooiste & inspirerende plekken van Nederland putten ze uit hun eigen ervaringen en die van vrienden en familie. En dat lees je terug in het boek. Het zijn allemaal tips die je goede vrienden op zoek naar een verrassende bestemming of een ongewone ervaring direct zou aanraden.

Nieuwsgierigheid aanwakkeren

Met het boek willen ze je zintuigen te prikkelen, je nieuwsgierigheid aanwakkeren, en je meenemen naar plekken met een bijzonder verhaal, zoals een dorp dat ooit een proeftuin was voor modernistische architecten, of een museum waar nooit gerealiseerde uitvindingen zijn nagebouwd.

Dol op lijstjes? Dan is dit een boek voor jou!

Vind je in een traditionele reisgids vaak vooral informatie over wat er per locatie te doen is; dit boek is ingedeeld per thema. Dus vind je er heerlijke lijstjes als ‘buitengewone locaties voor een snack’, ‘Instagram-waardige tuinen’ of inspirerende boekhandels. Ook in het boek: een uitgebreide lijst van bijzondere plekken om te overnachten. Wat dacht je van slapen in een oude voedselsilo in de botanische tuin in Haren of overnachten in het Doopsgezinde kerkje in Zeerijp in Groningen?

Hidden Nederland binnenkant| travelvibe

Meer boeken in deze serie

Saskia en Guido schreven al eerder boeken in de hidden serie. Ze zijn de auteurs van The 500 Hidden Secrets of Amsterdam (2015) en Rotterdam (2016). De foto’s in het boek komen van fotograaf Roel Hendrickx. Hij is een fervent reiziger, wandelaar en dagtripper. Dankzij dit boek (her)ontdekte hij zijn favoriete plekken in Nederland en ontdekte hij nieuwe hotspots in Nederland.

Mooiste terrassen van NL

Wat vindt Travelvibe van Hidden Nederland?

“Nederlanders zijn dol op reizen, maar we vergeten soms dat er ook zoveel moois te zien is in eigen land. Daarom worden wij ook zo blij van dit gidsje. Het is een ode aan alle mooie, gekke en inspirerende plekken van Nederland. De ruim 380 adresjes in dit boek zullen je zeker inspireren om ons eigen land verder te ontdekken.”

Update 28 mei: Will Langenberg wint exemplaar Hidden Nederland!

Travelvibe mocht van Bis publishers een exemplaar weggeven van Hidden Nederland. De winnares van deze winactie is Will Langeberg. Zij vindt het stadje Hindelopen in Friesland het leukste stadje van Nederland om de mooie haven en omdat ze er lekker op het terras van Hotel Hind over het water van het IJsselmeer kan kijken. Gefeliciteerd Will!

Niet gewonnen?

Hier koop je Hidden Nederland online voor € 19,95.