iXpand Flash Drive

Maak jij ook graag lekker veel foto’s van je reizen? Wij wel! Het komt dan wel eens voor dat we door onze opslagruimte heen raken. Tot we hoorden over de iXpand Flash Drive, een handige gadget voor op reis. Hiermee kun je je iPhone-geheugen supersnel uitbreiden. Dus als je op je trips veel foto’s maakt en je telefoon raakt vol, kun je ze simpel overzetten. Zo heb je direct weer geheugen vrij op je smartphone. Iets voor jou? Dan heb je geluk, want Sandisk stelt er drie beschikbaar aan de lezers van Travelvibe. Lees hieronder hoe je er eentje kunt winnen…

Snelle foto back up

Dit extra geheugen voor je iPhone is ook heel handig als je smartphone niet vol zit. Dan kun je de iXpand Flash Drive gebruiken voor een snelle back up zodat je zeker weet dat je je mooiste pica’s niet kwijtraakt.

Lekker veel films opslaan

Dit tooltje werkt het beste samen met de iXpand Drive-app, verkrijgbaar in de App Store. Deze maakt het makkelijk om je foto’s en video’s te beheren. Ook kun je er video’s en films rechtstreeks vanaf de drive mee bekijken. Handig als je een paar Netflix-series wilt downloaden voor in het vliegtuig en je telefoon er niet mee vol mee wilt zetten.

De iXpand Flash Drive is verkrijgbaar met 32 GB, 64GB of 128GB extra geheugen.

Hoe kun jij deze handige gadget winnen?

Reageer op onze post op Facebook of onder deze blog en laat ons weten welke dierbare vakantiefoto jij absoluut wilt opslaan op je iXpand Flash Drive met 32 GB extra geheugen t.w.v. €55,00?

Update 9 november 2018: De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn:
– Eveline van Heumen
– Manon van Brakel-Gobels
– Angela Schuurmans

Staat je naam ertussen? Stuur even een mailtje met je adresgegevens naar info@travelvibe.nl en wij zorgen dat de prijs naar je toekomt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SanDisk (@sandisk) op