Roundie ronde hippe handdoek voor op het strand Travelvibe

Oké, het is de koudste meivakantie in jaren, maar dat weerhoudt ons er niet van te dromen van warme zomerdagen waarin we de hele dag relaxen aan het strand. Dat doen we dan het liefst zittend op de ‘must have’ van de zomer: zo’n hippe roundie in Ibiza-style! En jullie hebben geluk, reisorganisatie Travelhunter stelt er eentje beschikbaar aan de lezers van Travelvibe. Lees hieronder hoe je er eentje kunt winnen…

roundie- beachtowel | Travelvibe

Ibiza-style in Nederland

Deze roundie ter waarde van € 79,95 met een vrolijke blauwe print is gemaakt van 100 procent duurzaam katoen. De roundie trend komt uit Ibiza waar je  deze fel gekleurde ronde strandlakens al jaren vindt, maar ook in Nederland zien wij ons hier al helemaal mee bij het zwembad, de zee of in een park zitten.

Over Travelhunter

Reisorganisatie Travelhunter stelt deze roundie beschikbaar. Zij gaan voor je op zoek naar de goedkoopste deals voor een citytrip of vakantie en publiceren de beste deals op hun website. Dus zie jij ook door de bomen het bos wel eens niet meer bij het zoeken van de beste aanbieding voor een fijn stedentripje? Besteed dit uit aan het team van Travelhunter. Volg ze via hun social mediakanalen en je vindt altijd de beste citytrip- of vakantiedeals.

Hoe kun deze roundie winnen?

  • Reageer op onze post op Facebook of onder deze blog voor zondag 7 mei om 23:59 uur. De winnaar maken we op 8 mei bekend via Facebook.
  • Geen must, maar een follow op de Facebook of Insta van Travelhunter is fijn!