zwart-wit travelgadgets - travelvibe

Gespot: deze stoere zwart-wit travelgadgets. Bij ons zijn ze meer dan welkom, want we vinden er altijd wel een plekje voor. Ze staan namelijk ook superleuk op kantoor, het toilet, de slaapkamer of kinderkamer!  

zwart wit travelgadget - travelvibe

1. Houtblok mét favo city!

Welke stad is jouw favoriet en show je maar wat graag in huis? Met een houtblok van Puurrr (10 x 15 cm) heb je een stoere eyecatcher die je kunt ophangen of neerzetten. Je kunt standaard kiezen uit Amsterdam , Berlijn , Londen , New York , Sydney en Stockholm. Heb je een speciaal verzoek? Ontwerpster Monique gaat graag voor je aan de slag. € 12,95

wereldkaart zwart wit - travelvibe

2. Wonderful World

Wanderlust, je kent het wel… Na de vakantie direct plannen waar het volgende tripje naartoe gaat. Deze ‘wereldse’ A3-poster mag gezien worden en zal je dagelijks herinneren aan de voorbije reizen, maar zeker ook inspireren naar alle nieuwe bestemmingen die op je wachten! The world is yours! Gespot bij Modemusthaves voor € 19,95.

Tip: Past perfect bij dit wereldse dekbed

travel notebook - travelvibe

3. Travelnotes in stijl

Zoveel reizen, zoveel notitieboeken? Handig zijn daarom deze leren covers die je steeds om een nieuw travelnotebook kunt doen. Deze stoere leren notitieboek hoezen zijn herbruikbaar om elk A5 notitieboek. Een persoonlijke noot toevoegen? Op de achterkant kun je achter de tekst ‘OWNED BY’ je eigen voornaam laten neerzetten. Te shoppen bij Owned BY voor € 34,90. PS: ook leuk als cadeautje!

wereldkaars - travelvibe

4. Liefs uit Londen…

Als dat niet romantisch is… Een kaars mét plattegrond van jouw favoriete stad. Ze zijn verkrijgbaar met kaarten van Londen, Parijs , New York en Berlijn. De geuren zijn geïnspireerd op de stad; van elegant en fris (New York) tot bloemig (Parijs). Je kunt er lekker lang van genieten, want de lichtjes branden maar liefst 45 uur. Wij spotten deze kaarsen bij Loods 5 en zijn daar verkrijgbaar voor € 23,50 (alleen in de winkel).

globe travelgadget zwart-wit - travelvibe

5. Lichtbolletje…

Een globe in huis, maar wel graag strak? Deze zwart-witte design wereldbol heeft zwarte continenten en witte oceanen. Ook stoer en handig op de kinderkamer, want er zit een (energiebesparend) lichtje in. Je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen met de wereld ontdekken… Bestellen kan via De Zwerver voor € 89,95.

★ Tip: meer globe-inspiratie