Wil jij zelf ook een blog maken?

Altijd willen weten hoe je zelf een blog kunt opzetten? Hoe je daarbij efficiënt social media-kanalen inzet of wil je weten hoe je visuele content op social media beter kunt gebruiken? Schrijf je dan in voor onze ‘kitchen table workshops’. Wij komen een dagdeel bij jou aan de keukentafel zitten en geven alle praktische tips die jij nodig hebt voor een blog maken.

blog maken - Travelvibe

Wat gaan we doen?

Tijdens de ‘Kitchen Table Workshop – Bloggen’ van Travelvibe komen de volgende onderwerpen in elk geval op tafel:

Wij…

  • helpen jou een blog beginnen
  • leren je meer over beeld en tekst voor een blog maken
  • maken je wegwijs in de mogelijkheden met social media
  • geven je handvatten en advies voor contentplanningen en -ideeën
  • tippen je meer over SEO en SEA
  • beantwoorden al jouw vragen

Na deze workshop kun jij de vraag ‘hoe maak ik een blog?’ beantwoorden en concrete stappen zetten om jouw blog te laten groeien.

Wat anderen vinden van een Blog-workshop bij Travelvibe?

Margo: “Al tijdens de workshop van Travelvibe hakte ik de knoop door: Die eigen reiswebsite gaat er komen! Een persoonlijke en ongedwongen sfeer aan de keukentafel. Veel praktische tips en een aanstekelijke hoeveelheid passie en enthousiasme. Plus een reader, waarin al mijn vooraf ingeleverde vragen waren uitgewerkt. Meer had ik die vrijdagochtend niet nodig om een eind te maken aan het sudderend bestaan van mijn reiswebsite-plannen. Omdat het een privé-workshop was, kon echt elke minuut besteed worden aan mijn persoonlijke vragen. Met de reader kreeg ik een nuttig naslagwerk in handen en hoefde ik ook niet mee te schrijven tijdens de workshop. Een werkwijze die ik van harte kan aanbevelen. Nieuw voor mij was hun informatie over geld verdienen met je blog. Daar ga ik Yvon nog zeker eens over bevragen; ze hebben mij verzekerd dat dat altijd kan. Dus ook de nazorg is geregeld 😉 Voor mij was de keukentafelworkshop meer dan geslaagd!” ★★★★★

 Ook interesse in een workshop bloggen bij Travelvibe?

koffiedrinken met Travelvibe