Bijzondere uitjes in Nederland

Wát zijn we zo nu en dan oprecht verrast over al het moois dat Nederland te bieden heeft. Als een verre reis er niet in zit, gaan we daarom ook vaak op onderzoek in ons eigen land. Zo maakten we het afgelopen jaar al aardig wat bijzondere uitjes in Nederland. De combinatie van stad & natuur ligt ons wel. Zo bezochten we bijvoorbeeld de Veluwe. Daar genoten we van de verlaten zandvlaktes bij Otterlo, maar we laten je ook graag de hotspots van Arnhem zien. In de Achterhoek gingen we op bezoek bij een boer, maar brachten we ook een bezoek aan de oude vestingstad Elburg.

Bijzondere uitjes in Nederland

Andere hippe uitjes in Nederland

Naast de mooiste regio’s van Nederland, nemen we je ook mee op de leukste citytrips. Wij tippen je graag de nieuwste hotspots van Amsterdam, maar als we heel eerlijk zijn, nemen we je het liefst mee naar verrassende, bijzondere steden in Nederland. De steden waar je zelf misschien niet direct aan gedacht had, maar die je verrassend leuk citytripje in eigen land kunnen opleveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Kampen,  de highlights van Roermond of de vijf leukste plekken van Gouda?

Tip ons een stad!

Woon jij in een stad of regio die wat jou betreft het perfecte hippe uitje voor Travelvibe is, maar vind je jouw stad nog niet terug op onze website? Neem contact met ons op!