Samenwerken met een reisblog en de reisbloggers van Travelvibe?

Work with us. We ♥ to work with you!

Samenwerken met reisbloggers van Travelvibe.nl

Alle bloggers van Travelvibe hebben gewerkt in de reisbranche en weten wat communicatie, PR en tekstschrijven inhoudt. Zij hebben de afgelopen jaren volop samengewerkt met bedrijven in binnen- en buitenland. Onder meer met verkeersbureaus, airlines, hotels, restaurants, kranten, magazines, communicatie & PR bureaus en diverse technologie & lifestyle merken.

Onze vaste bloggers

We stellen ze even aan je voor:

★ Yvon – oprichter en hoofdredacteur van Travelvibe. Wordt erg blij van ruige natuur, maar is ook altijd in voor een verrassend stedentripje. Doet door haar tienerzonen mee aan meer angstaanjagende outdoor-activiteiten dan haar lief is.

Judith


★ Judith
– Reisde de hele wereld over om zich uiteindelijk te vestigen in Rotterdam. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bindt zij het liefst direct haar ski’s onder.

Sophie


★ Sophie
 – Altijd op zoek naar een volgende hippe hotspot om te ontdekken in Nederland of ver daar buiten. Tevens een échte foodie met een nimmer aflatende belangstelling voor de beste taartrecepten uit Groot Britannië.

Karlijn


Karlijn
Designer van het Travelvibe logo die in haar twenties veel met backpack in Azië werd gespot. Kiest nu voor meer comfort en ontwikkelde een passie voor de natuur, het eten, de zon, de zee en de cultuur van mediterrane landen. Trekt in Nederland graag haar hiking boots aan voor een fijne natuurwandeling en deinst daarbij niet terug voor een beetje regen. Heeft haar camera altijd in de aanslag voor een mooi plaatje.

Waarom samenwerken met reisbloggers en reisblog Travelvibe?

Binnen de reisbranche neemt het samenwerken met bloggers flink toe. De reisbranche is vluchtig en reizen is emotie. Bloggers zijn daarom het perfecte communicatiemiddel om de reisindustrie op de kaart te zetten:

★  Op Travelvibe delen wij onze ervaringen zoals ze zijn. Wij geven daarbij óns gevoel en onze beleving weer om anderen te inspireren voor een volgende reis en laten ons niet leiden door commerciële belangen.

★  We gebruiken eigen, professionele en realistische beelden voor foto en video.

★  Reizen is niet het hoofddoel. We schrijven ook graag over reisgerelateerde producten en accessoires.

★  Travelvibe maakt gretig gebruik van SEO, social media, linkbuilding en creëert daarmee meer traffic en bekendheid voor de bestemming en/of het merk.

★  Travelvibe heeft een trouwe groep volgers via diverse social media kanalen. Onze adviezen en tips worden door hen gezien als de reisadviezen die je krijgt van vrienden en familie. Travelvibe helpt deze groep een juiste, eerlijke keuze te maken. Dit levert ‘in the end’ een meer tevreden klant op voor de (reis)aanbieder.

Laura en Yvon Travelvibe 30 plus reisblog wintersport samenwerking

Samenwerken met reisbloggers en influencers als Travelvibe?

Met Travelvibe gaan we graag die verbinding aan en bieden de volgende mogelijkheden voor samenwerking:

★ Must sleep test 
Heb of ken jij een bijzondere locatie of overnachtingsplek? Laat het ons weten! Eén keer per maand maken wij een selectie en posten een blog met tekst, beeld en nuttige info!

★ We love to write for you 
Werk je met Travelvibe, dan werk je samen met professionele tekstschrijvers met uitvoerige kennis van PR en communicatie. Wij zijn dé partij om teksten te schrijven (print en web) voor onder meer touroperators, airlines en verkeersbureaus.

★ Reisvideo 
Met een travelfilmpje vertellen wij in een paar minuten meer over een bestemming die wij bezoeken tijdens een blogtrip of persreis. Een mooi visitekaartje voor ons reisblog, maar ook voor de samenwerkende partij.

★ Be our guest 
Je hebt een mooie reiservaring en je kunt schrijven? Mail ons op info@travelvibe.nl! We zijn altijd op zoek naar mooie verhalen en avonturen.

★ Kitchen table workshops
Altijd al willen weten hoe je zelf een blog start, hoe je daarbij efficiënt social media-kanalen inzet of wil je weten hoe je visuele content op social media beter kunt gebruiken? Schrijf je dan in voor onze kitchen table workshops via info@travelvibe.nl. Wij komen een dagdeel bij jou aan de koffietafel zitten en geven alle praktische tips die jij nodig hebt.

★ Must have actie
Heb jij een travel must have die je via ons onder de aandacht wilt brengen bij onze doelgroep? Samen kunnen we een gave winactie op touw zetten. Andere ideeën? We denken graag met je mee.

★Persbericht plaatsen
Heb jij een supergaaf relevant persbericht dat je graag wilt delen met de 30plus-doelgroep van Travelvibe? Informeer dan even naar onze tarieven voor het plaatsen van persberichten via info@travelvibe.nl.

★ Affiliate marketing
Heb jij een een gave affiliate marketing campagne voor de veel reizende doelgroep met baan en gezin? Wij zijn aangesloten bij de netwerken van TradeTracker.com en Zanox. We staan open voor nieuwe affiliate campagnes. Maar let op: we zijn selectief en kiezen alleen voor merken waarvan we denken dat ze écht bij Travelvibe en onze doelgroep passen.

De niche van Travelvibe

Met Travelvibe richten wij ons op een niche; de reiswensen en reisbeleving voor reizigers tussen de 30 en 50 jaar. Hiermee focussen wij ons op een specifieke doelgroep die een baan, huis, gezin (met oudere kinderen) combineert met reizen. Het voordeel? Een onderscheid binnen de talloze reisblogs. Dit ‘micro-influencen’ heeft een aantal voordelen voor onze content:

★  We hebben meer betrokkenheid en dus een nauwere band met onze volgers

★  Creëren meer effect omdat we inzoomen op deze selecte groep

★  We weten waar we over schrijven, omdat we zelf tot de doelgroep behoren

★  We schrijven, fotograferen en filmen zelf

★  We bloggen enkel over wat zelf ervaren én interessant vinden

Samenwerken met een reisblog?

koffiedrinken met Travelvibe

Kennismaken?

Heb je andere ideeën of suggesties voor een samenwerking met reisbloggers of wil je kennis met ons maken? Stuur ons een mailtje op info@travelvibe.nl. We drinken graag een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Samenwerkingen:

Visit Norway - Travelvibe
Press Trip
Visit Nantes Travelvibe
Press trip
Visit Leeds Travelvibe
Press trip
Visit Denmark Travelvibe
Press trip
Visit Mechelen - press trip Travelvibe
Press Trip
voigt-travel Travelvibe
Press trip
Press trip
Polska Travelvibe
Press trip
Mijn Slovenië Travelvibe
Press trip
South West Coast Path Travelvibe
Press trip
Norway Home of skiing Travelvibe
Press trip
BelgieWallonie Travelvibe
Press trip
Adria Airways Travelvibe
Press trip
Landal Greenparks - Travelvibe
Thule Travelvibe
Product review
Fjall Raven Travelvibe
Product review
Rheinhessen Travelvibe
Press trip
Gelderse Streken Travelvibe
Press trip
Europa Park Travelvibe
Press trip
Reis met je hart Travelvibe
Support
Press trip Zell am See
Press trip Zell am See