Deense stranden

Elke maand selecteren we onze favoriete instagrampost(s) die we plaatsen op Instagram van @travelvibenl. Achter elke Instagramfoto schuilt namelijk een langer verhaal dan het zinnetje en de hasthags die we erbij posten. Deze maand blikken we nog een keer terug op een onze meest bekeken foto’s en video’s op instagram. Deze maand blikken we terug op onze populairste video van april. We maakten deze video tijdens onze trip naar Djursland in Denemarken…

 

Our first drone video

Voor Travelvibe is deze video bijzonder omdat het onze allereerste drone video is. Heel gaaf om bestemmingen nu ook van bovenaf in beeld te kunnen brengen!

Grenaa Strand

Het strand van Grenaa is uitgeroepen tot het op één na beste strand van Denemarken. Het ligt ten zuiden van de haven van Grenaa. Of eigenlijk zijn het twee stranden gescheiden door Polderrevet, een zeer populaire visplek. Onze drone vloog over het gedeelte van het strand dat het dichtst bij de haven ligt. Dat heeft zomerhuisjes tussen de duinen. Deze zomerhuisjes zien er geweldig uit. Kijk maar even naar die roodwitte rabat houten huisjes met brede houten veranda’s. Wij zagen ons er in de zomer al helemaal zitten met een theetje in het zonnetje!

Het stadje

Het stadje Grenaa zelf is een levendig handelsstadje waar voor bezoekers meer dan genoeg te doen en te beleven is. Wij brachten een bezoekje aan het zeeaquarium het Kattegatcentret, maar je kunt er ook Scandinavisch design ontdekken in de gezellige winkelstraatjes of meer leren over de historie van het gebied in het lokale museum Ostjylland.

Meer beelden van Denemarken op de Instagram van Travelvibe:

Meer zien van Djursland?

In ons blog over onze trip naar Denemarken geven we je vijf goede redenen om Djursland te bezoeken.