Miyagi and jones | Arnhem

Op 1 december opent Miyagi and Jones: dé nieuwe hippe hotspot voor Asian food lovers in Arnhem. Je vindt dit nieuwe restaurant in de Arnhemse wijk Klarendal, vlak bij het Modekwartier. Een perfecte plek voor een nieuw eigenzinnig nieuw restaurant vol street art en mooie Oosterse details. Je eet er kleine Aziatische gerechtjes maar wél met een westerse twist.

Miyagi-and-Jones-Arnhem

Shared dining

De verschillende gerechtjes op de kaart deel je met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere picanha steak met een sesamsaus, of sweet potato fries met een wasabi chili paste. Miyagi and Jones serveert ook heerlijke sushi en saté, soep en salades.

Miyagi-and-Jones-voedsel

Nippen van cocktails en G&T’s

Bij Miyagi and Jones kun je lekker dineren én goed borrelen. Nip er van een overheerlijke cocktail, een G&T of een lekker wijntje. Bierdrinkers kunnen er kiezen uit ruim 40 verschillende speciaal biertjes. Nog niet toe aan een drankje? Ook voor een goede kop koffie moet je bij Miyagi and Jones zijn!

Miyagi-dishes-peking-duck
Miyagi-interieur-huisje-01

Waar vind je Miyagi and Jones in Arhem?

Je vindt deze nieuwe Asian food hotspot in de Van Muijwijkstraat 23  in Klarendal op de plek waar vroeger de Albert Heijn zat, vlak bij het hippe Modekwartier.

Meer locatie-tips voor een borrel of bite in Arnhem?

Check hier de beste plekken om gezellig te borrelen en eten in Arnhem of ontdek hier meer food & drink adresjes van Travelvibe.