Miyagi and jones | Arnhem

Ken jij Miyagi and Jones al? Dit is dé nieuwe hippe hotspot voor Asian food lovers in Arnhem. Je vindt dit nieuwe restaurant in de Arnhemse wijk Klarendal, vlak bij het Modekwartier. Een perfecte plek voor een eigenzinnig nieuw restaurant vol street art en mooie Oosterse details. Je eet er Aziatische gerechtjes maar wél met een westerse twist. Travelvibe ging er eten. Lees hier wat we ervan vonden:

 Travelvibe eet bij Miyagi and Jones in Arnhem

In Utrecht is Miyagi and Jones al geruime tijd een hotspot, dus toen wij werden uitgenodigd om een keertje te komen eten bij de nieuwe Arnhemse vestiging waren wij direct nieuwsgierig. Daarvoor moesten we naar het hippe Arnhemse modekwartier want daar vind je deze nieuwe vestiging van Miyagi & Jones.

Aziatisch decor

Als we binnenkomen, valt met name op dat het interieur zorgvuldig gekozen en Aziatisch gestyled is. Een grote open keuken, Aziatische wandschilderingen en Oosterse food accessoires die in grote open kisten aan de wanden zijn bevestigd. Een DJ zorgt voor een levendige, relaxte sfeer in het restaurant.

Miyagi-dishes-peking-duck
Miyagi-interieur-huisje-01

Shared dining

Nu nog even zien of we hier ook lekker kunnen eten. We starten met de cocktail van de dag en werpen daarna een blik op de kaart. Het eerste dat ons opvalt aan de kaart is het shared dining concept. Voor elke gang mogen we twee kleine gerechtjes per persoon bestellen en deze met elkaar delen. De kaart is uitgebreid en het is soms lastig kiezen tussen vele kleine gerechtjes die er allemaal even lekker uit zien.

We vinden zowel vlees, vis, kip als vega gerechtjes op de kaart. Deze worden in een behoorlijk rap tempo aan ons geserveerd. De hapjes kunnen onze toets der kritiek ruimschoots doorstaan en het is genieten van alle hapjes met sexy namen als: ‘Kickass Korean Beef’ en ‘Badass Beef Tatami.’

Toetjes Miyagi and Jones | Arnhem-2

Amerikaanse toetjes

Als we toe zijn aan het toetje verwachten we ook iets Aziatisch op de kaart te vinden. Nu komt juist de grappige mix tussen Aziatisch (Miyagi) en Amerikaans (Jones) tot zijn recht, want op de toetjeskaart vind je vooral zoete lekkernijen van Amerikaanse komaf zoals ‘Mon chou Madness’ of ‘Lemonicious’.

We zitten al behoorlijk vol van alle gerechtjes dus we besluiten ons toetje te delen.  En terecht want ondanks het feit dat we houden van zoet, hadden we dit overheerlijke toetje alleen niet op gekund. We sluiten af met een goede kop koffie.

Perfecte plek voor een leuke avond uit

Miyagi and Jones is wat ons betreft een perfecte start voor een leuke avond uit. Fijne, kleine gerechtjes, voor ieder wat wils en ook de prijs valt mee.

Waar vind je Miyagi and Jones in Arhem?

Je vindt deze nieuwe Asian food hotspot in de Van Muijwijkstraat 23  in Klarendal op de plek waar vroeger de Albert Heijn zat, vlak bij het hippe Modekwartier.

Meer locatie-tips voor een borrel of bite in Arnhem?

Check hier de beste plekken om gezellig te borrelen en eten in Arnhem of ontdek hier meer food & drink adresjes van Travelvibe.

Reserveren?

Boek hier zelf een avondje Miyagi & Jones