Musthave zomeritems | Travelvibe

Terwijl Travelvibe (Laura) op Sardinië nog geniet van zon, zee en strand, is voor de andere helft van Travelvibe (Yvon) de vakantie voorbij. Hier worden koffers uitgepakt en wordt gecheckt welke spullen het meest gebruikt zijn op Corsica en in Italië. Vandaag dus een kijkje in mijn vakantiebaggage. Deze 5x musthave zomer items gaan volgend jaar zeker weer mee in mijn koffer:

Een paar fijne zomersandalen

Zomersandalen_Travelvibe

Omdat sandalen mijn strandjurkjes net even een beetje ophalen, stop ik dit vrolijke paar altijd in mijn koffer. Ook zitten ze comfortabel waardoor ik ze prima aan kan bij een bezoek aan een dorpje of tijdens een strandwandeling over een rotsachtig strand.

Achter gesloten deuren Travelvibe

Een goed boek

Ik ben van kinds af aan dol op lezen, maar vaak neem ik alleen tijdens vakanties echt de tijd voor het lezen van een goed boek. De topper van dit jaar was voor mij ‘Achter Gesloten Deuren’ van B.A. Paris. Deze beklemmende thriller vertelt het verhaal van een jonge vrouw die de ideale man gevonden lijkt te hebben. Zodra ze met hem getrouwd is, laat hij een heel andere kant van zichzelf zien. In twee dagen op het strand uitgelezen. Wel tijdelijk onbereikbaar voor man & kids.

Een klein rugzakje

Op Corsica was het bloedheet, dus we skipten de lange hikes. Voor korte wandelingen en bezoekjes aan idyllische Corsicaanse plaatsjes gebruikten we deze
FjållRåven Kånken. In dit handige compacte mini rugzakje past net een waterfles, een telefoon en een pak koekjes, maar dat is precies wat je nodig hebt voor zo’n tripje.

Lancaster after sun travelvibe

Mijn favo after sun

Ergens is een keer een reclamecampagne van Lancaster heel goed aangeslagen bij mij, want deze flessen after sun neem ik al jaren mee op vakantie. Dat is wel nodig ook, want zon, zee en strand drogen elke huid uit. Lekker dikke lagen smeren dus, zowel op mezelf als op de kids.

Een handig lampje

Philips Hue Lamp_ Travelvibe

Vergeet kaarsjes; gebruik deze Philips HUE HUE Go tafellamp. Hij is oplaadbaar, dus zet hem overal neer waar je wilt. Je kunt voor 7 verschillende lichteffecten kiezen. Van een stand waarbij het net lijkt alsof je kaarsjes aan hebt, tot eentje waarmee je lekker op je terras ‘s avonds een boek kunt lezen. Handig!

Win deze zomerse kleurrijke clutch

Ben jij net zo dol op handige zomeritems als wij? Travelvibe mocht van Sacha Schoenen deze fijne kleurrijke clutch weggeven.  Deze bohemian style clutch heeft aan de binnenkant 1 groot vak en een klein opbergvakje aan de zijkant. Ook handig: de clutch wordt geleverd met klein hengsel en een langere. Zo kun je hem ook als schoudertas gebruiken De afmetingen zijn: 19x30x1 (LxBxD). Stop er je make up, portemonnee en telefoon in en neem hem lekker mee naar het strand!

Meedoen?

Helaas, deze winactie is voorbij. Je maakte tot en met vrijdag 25 augustus kans op deze tas. De winnares is Annet Solleveld en haar naam is bekend gemaakt via Facebook.

Tasje