Yogareis naar Guernsey

Ren je van afspraak naar afspraak? Herken je jezelf alleen nog bij het schijnsel van je laptop en ben je dringend toe aan rust? Wij tippen je een yogareis naar Guernsey. Dit prachtige Kanaaleiland is een oase van rust. Een ideale plek om te ontspannen en tot jezelf te komen.

Yogareis Guernsey Travelvibe

Ontspannen bij Be Inspired

De perfecte plek voor een yogareis is bij Be Inspired, waar je onder begeleiding van ervaren yoga-lerares Emma Després volledig tot jezelf kunt komen. Yoga geeft ruimte in je hoofd, hart, lichaam en geest. Je keert naar binnen. Je kunt jezelf weer horen en voelen. Zo herstel je op Guernsey op een ontspannen manier van je dagelijkse beslommeringen. Dat lijkt ons wel wat een paar dagen bijkomen op Guernsey!

Yogalessen voor alle niveaus

De yogalessen zijn geschikt voor alle niveaus, zowel voor beginners als gevorderden met veel ervaring. Het pakket bestaat uit vijf yogasessies, inclusief een dynamische ochtendoefening en een late namiddagsessie.

Guernsey Yoga | travelvibe

Overnachten in het luxe Hotel Fleur du Jardin

Je verblijft in het luxe, pittoreske Hotel Fleur du Jardin inclusief English breakfast. Om je wellness-verblijf compleet te maken, staan in het nabijgelegen Lavender Rooms Wellness Center gespecialiseerde schoonheidsspecialistes voor je klaar. In een rustige en ontspannen sfeer bieden ze een uitgebreid aanbod spa-behandelingen.

Hotel Fleurs du jardin Guernsey | Travelvibe

Hoe kom je op Guernsey en wat kost het?

Een yoga-trip naar Guernsey, inclusief rechtstreekse retourvlucht vanaf Rotterdam – The Hague Airport, is te boeken vanaf 743 p.p. Emma Després kan desgewenst een heerlijk yogapakket voor je samenstellen. Je verblijft zeven nachten in het prachtig gelegen hotel Fleur du Jardin. Natuurlijk zit er een English breakfast bij. Beauty behandelingen zijn te boeken in het Lavender Rooms Wellness Center. Dit centrum ligt naast het hotel. Meer info vind je op de website van Be Inspired.

Sunair voor een yogareis naar Guernsey en meer

Deze reis en vele andere reizen naar de Kanaaleilanden zijn te boeken bij Sunair Vakanties. Dit is een zelfstandige Nederlandse reisorganisatie en dé specialist op het gebied van stedentrips en vakanties naar de Kanaaleilanden. Sunair Vakanties verzorgt al meer dan 30 jaar vakanties naar deze eilanden. Sunair is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.