StoryTiles - Parijs - Travelvibe

We hebben weer iets leuks gespot! Ken je StoryTiles al? Dit zijn ambachtelijk gebakken Hollandse tegeltjes die in een nieuw, fris én vooral humoristisch jasje zijn gestoken. Nog beter: in sommige tegels vind je ‘Travelvibes’ terug. Wat dacht je van een ‘globetrotter’-tegel of eentje van jouw favoriete stad ? Die wil je toch aan je muur hebben?

Hippe tegeltjes

StoryTiles zijn bedacht door Marga van Oers, een beeldend kunstenaar uit Amsterdam. Ze zijn gebaseerd op de klassieke Hollandse Witjes die al worden gemaakt sinds de 16e eeuw. Op de tegeltjes vind je nu kleine miniatuurverhaaltjes met een knipoog. Ze worden nog steeds in Nederland gebakken. 

TravelTiles en StoryWood

Naast de StoryTiles-series van onder andere ‘van Gogh’ en ‘het Rijksmuseum’, vind je meerdere tegels met subtiele ‘Travelvibes’, zoals de ‘Hello Goodbye’- of de ‘avonturiers’-tegel. Sinds kort kun je ook Storywood bestellen. Dit zijn dezelfde miniatuurverhaaltjes van Marga, maar dan geschilderd op duurzaam hout. Fijn, want ook hier kun je weer een aantal steden kiezen zoals Londen of Parijs en StoryWood is net een slag groter dan de tegels.

StoryTiles - Hello Goodbye - Travelvibe
Tegel: ‘Hello Goodbye’

StoryTile aan de muur?

Je bestelt deze hippe tegeltjes in de webshop van StoryTiles. Je kunt ze in drie verschillende formaten bestellen, van 10 x 10 cm tot 20 x 20 cm. De kleinste StoryTiles kosten je 25.

Het kleinste formaat Storywood is 40×80 cm en bestel je vanaf 195.  Zit jouw favoriete stad of reisquote er niet tussen?  Marga van Oers maakt ook ‘limited editions’. Die koop je vanaf €150 per ontwerp. Ook leuk: StoryCards! Je koopt al een setje vanaf  €12,95.

Londen-StoryWood-Travelvibe
StoryWood: London