Kreafunk aGlow

Voor Scandinavisch design hebben wij altijd plek in ons huis of in onze koffer. Dat geldt zeker voor de nieuwste vinding van Kreakunk, ons favoriete Scandinavische gadget-merk. De aGlow is op het eerste gezicht een stoere design speaker, maar het is veel meer dan dat. De Kreafunk speaker is een lamp, Bluetooth speaker en powerbank in één. De aGlow doet het zeker leuk op tafel tijdens een zwoele zomeravond, maar ook met deze stoere gadget op de koffietafel maak je indruk.

Lamp, Bluetooth design speaker en power bank

De aGlow is uitgerust met LED-verlichting, die je kunt dimmen voor een extra zwoel sfeertje aan het eind van de avond. Even je favo-playlist afspelen doe je door hem via Bluetooth te verbinden met je smartphone of tablet. Omdat de aGlow ook een ‘powerbank’ is kun je er aan het eind van de avond ook nog even je smartphone mee opladen. Superslim gevonden van Kreafunk toch ?

Voor binnen én buitendesign speaker - Kreafunk

De aGlow is geschikt voor binnen én buiten omdat hij waterbestendig is. Dus mocht er wat water op spatten uit het zwembad, dan is dat geen enkel probleem voor deze stoere design speaker.

Amove Kreafunk speaker: voor de vintage liefhebber

Hou je meer van design met een tikje vintage ? Denk dan ook eens aan Kreafunk – aMove, de vintage muziekspeler van Kreafunk met een handig beschermlaagje voor op reis.

Koop deze alles in één Kreafunk speaker

Je koopt de Kreafunk a-Glow voor ongeveer € 139 euro.

Bron: Kreafunk instagram