Travelvibe - reisblog top 100

Supernice! Een dag voor de Vakantiebeurs zagen we de Reisblog top 100 voorbij komen. En nog gaver… Travelvibe werd in deze nieuwe lijst door top-reisjournalist Sander Groen uitgeroepen tot één van de meest veelbelovende reisblogs van 2016. We zijn natuurlijk megatrots dat we door deze topper zijn genoemd als ‘veelbelovend reisblog’. Sander hierbij nogmaals bedankt!

Travelvibe - reisblog top 100

De Reisblog top 100 is een nieuw initiatief van bekroond reisjournalist Sander Groen die op 1 oktober 2015 de school voor reisjournalistiek startte. In de Reisblog 100 rankt hij grootste reisblogs van Nederland onafhankelijk van elkaar op basis van traffic naar de website en het aantal volgers op op social media. Travelvibe viel als startende blog net buiten de top 100, maar je kunt ons wel al terugvinden op plek 103.

Reisblog Tip 16 voor 2016

Naast de onafhankelijke lijst, maakte Sander een lijst blogs die volgens hem veel belovend zijn; de blogs waarvan hij denkt dat ze dit jaar zomaar eens kunnen gaan doorbreken. Zoals je hier kunt zien, noemt hij als eerste Travelvibe. Wij hopen natuurlijk van harte dat Sander dit jaar gelijk krijgt.

Wie is Sander Groen?

Sander Groen is een bekroond reisjournalist die jarenlang schreef voor onder andere het Algemeen Dagblad, het Parool, National Geographic Traveler en Reizen Magazine. Sander won bovendien meerdere prijzen met zijn reisverhalen. Hij ontving een Travvies Award, één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux. Voor zijn reisverhaal over Teheran kreeg hij de Aad Struijs Persprijs. Sander vloog 30 keer de wereld rond, publiceerde 250 reisreportages en bezocht 60 landen. Wat een topper en… wat een eer voor Travelvibe!

sander groen - travelvibe