slapen in chocolate village

Heb jij al eens gehoord van Chocolate village? Dit is de toepasselijke naam van een gloednieuw super deluxe glamping resort in het Natura 2000 natuurpark in Slovenië. Het ligt aan de Drava rivier op 5 kilometer ten westen van Maribor. Lees hier meer over slapen in Chocolate village…

Lodges vernoemd naar soorten cacao

Het nieuwe resort is het hele jaar geopend. Slapen in chocolate village doe je in luxe design lodges. Je vindt er 3 typen lodges, vernoemd naar de drie soorten cacao: Forastero, Criollo en Trinitario. De Criollo is een boomhut en de Trinitario heeft zelfs een eigen hottub. Ze zijn allemaal volledig zelfvoorzienend, dus met keuken, woonkamer, slaapkamer(s), terras, verwarming, airco, etc.

De hemel voor Chocoholics

Chocoholics komen er helemaal aan hun trekken. Je kunt bijvoorbeeld een massage met cacao en cacaoboter krijgen of een bezoek brengen aan de nabijgelegen Teta Frida chocoladefabriek. Op het resort kun je ook genieten van een chocolade ontbijt, een cosmeticaworkshops op basis van chocolade,  chocoladeproeverijen en nog veel meer.

food chocolate village

Zo raak je die chocokilo’s weer kwijt

Wil je die extra chocopondjes weer kwijtraken?  Er is genoeg te doen in de omgeving van het resort. De bekende Drava fietsroute komt er langs. Je vindt volop wandel- en hardloop trails langs de rivier. Er is een fietspark in Ruš en voor kinderen is een speelplaats. Je kunt op het park ook kanoën of suppen of neem een lekkere duik in het openlucht zwembad.

zwembad chocolate village | Travelvibe
Foto’s: Chocolate Village

Meer lezen over slapen in chocolate village in Slovenië?

Op de website van chocolate village vind je meer informatie over dit luxe glamping resort

Meer Travelvibe in Slovenië?

Lees ook: