Reisposter Postertime

Ben jij op zoek naar een blijvende herinnering aan je mooiste reis? Doe dan mee aan onze nieuwe winactie en win een reisposter! Want we mogen drie depersonaliseerde reisposters (A3-formaat) van Postertime weggeven. Lees hieronder meer over deze leuke nieuwe webshop én hoe je er eentje kunt winnen…

Over Postertime

Mirjam en Renske zijn beiden gek van reizen en leerden elkaar kennen op de Filipijnen. Terug in Nederland richten ze samen een nieuwe webshop op: Postertime. Daarin vind je posters voor speciale gebeurtenissen in je leven, zoals een geboorte of huwelijk, of een memorabele reis. Mooi: met de winst van de onderneming betalen ze het schoolgeld van kinderen uit de sloppenwijken van Manila.

Persoonlijke reisposters

In de webshop vind je volop mogelijkheden voor persoonlijke reisposters. Wat dacht je van een poster met jouw persoonlijke highlights in een land?  Of alle door jou bezochte landen op een wereldkaart?  Of een stadsplattegrond van jouw favo stad?

Blijvende herinnering

Wat je ook kiest; een  reisposter van Postertime biedt je een persoonlijke blijvende herinnering aan je trip en past perfect in elk hip interieur.

Prijs en formaat

De posters zijn verkrijgbaar vanaf €19 en worden geprint vanaf A3-formaat (29.7 x 42 cm) tot en met 70 x 100 cm. Ook een print op canvas is mogelijk

Gefeliciteerd Alex, Marie-Jose en Iris

De winnaars van onze winactie zijn: Alex LangenhuijsenMarie-Jose Vernooy en Iris Raeymaekers. Gefeliciteerd met jullie reisposter!

Postertime rotterdam