TOSCANE| travelvibe

Ben jij op zoek naar een blijvende herinnering aan je mooiste reis? Doe dan mee aan onze nieuwe winactie! Want we mogen drie depersonaliseerde reisposters (A3-formaat) van Postertime weggeven. Lees hieronder meer over deze leuke nieuwe webshop én hoe je er eentje kunt winnen…

Over Postertime

Mirjam en Renske zijn beiden gek van reizen en leerden elkaar kennen op de Filipijnen. Terug in Nederland richten ze samen een nieuwe webshop op: Postertime. Daarin vind je posters voor speciale gebeurtenissen in je leven, zoals een geboorte of huwelijk, of een memorabele reis. Mooi: met de winst van de onderneming betalen ze het schoolgeld van kinderen uit de sloppenwijken van Manila.

Persoonlijke reisposters

In de webshop vind je volop mogelijkheden voor persoonlijke reisposters. Wat dacht je van een poster met jouw persoonlijke highlights in een land?  Of alle door jou bezochte landen op een wereldkaart?  Of een stadsplattegrond van jouw favo stad?

Blijvende herinnering

Wat je ook kiest; alle posters van Postertime bieden je een persoonlijke blijvende herinnering aan je trip en passen perfect in elk hip interieur.

Prijs en formaat

De poster zijn verkrijgbaar vanaf €19 en worden geprint vanaf A3-formaat (29.7 x 42 cm) tot en met 70 x 100 cm. Ook een print op canvas is mogelijk

Hoe kun je deze persoonlijke reisposter winnen?

Reageer voor maandag 25 maart op onze post of Facebook of onder deze blog en laat ons weten welke memorabele reis jij absoluut terug wilt zien in een gepersonaliseerde reisposter en waarom?

Postertime rotterdam

Nu al een reisposter?

Wil jij direct een poster bestellen? Met de kortingscode TRAVELVIBE-15 krijg je nu 15 procent korting in de webshop van Postertime (geldig tot 8 april).

Meer winacties van Travelvibe?

Op onze pagina ‘Winnen‘ vind je altijd onze nieuwste winacties.

Dit vind je vast ook leuk

Wereldkaarten bij Xenos shoppen Tipten wij al eens 5x werelds shoppen bij IKEA en HEMA, ook bij Xenos kun je goed terecht voor een werelds cadeau. Je vindt er wereldkaarten van kurk,...