10things reisapp voor citytrip-tips - travelvibe

Op citytrip naar Lissabon, Berlijn , Barcelona , Londen , Madrid , Parijs , Rome, Stockholm of Tel Aviv? Download dan even de 10things reisapp. Een mooie en overzichtelijk reisapp met tips voor de wat minder bekende hotspots in een populaire stad. De app staat vol superleuke tips van locals over Kunst & Cultuur, Shoppen, Eetadresjes (van ontbijt tot diner), Uitgaan en Accommodaties.

Tien reistips van 10things

Het getal tien in 10things is niet voor niets gekozen. In de app geeft 10things je tien hotspots die je absoluut moet bezoeken volgens de locals uit die stad. Onder de verschillende categorieën staan steeds tien tips genoemd. Door op de hotspot te klikken, krijg je het adres, maar ook de prijs en de mogelijkheid tot boeken. Lijkt het je wat? Selecteer de reistip dan als favoriet en vindt deze later makkelijk terug.

reisapp 10things voor citytrip-tips
Citytrip Parijs tips 10things
restauranttips citytrip 10things

De reisapp is ontwikkeld door Nederlander Alexander Engels. Hij kwam op het idee omdat hij op websites en in reisgidsen alleen toeristische trekpleisters vond en te veel informatie. Reisapp 10things is het eerste internationale reisplatform waarop stadsgidsen staan die in samenwerking met chefs, DJs, designers en bloggers tot stand komen. In de app dus geen toeristische hotspots, maar de plekken waar locals graag komen: restaurants, bars, clubs, winkels en evenementen.

10things dinertips Amsterdam
10things reisapp Lissabon nightlife
Dinertip Madrid 10things

Meer over de 10things reisapp?

De reisapp is gratis te downloaden voor Apple en Android.
Meer info over de reisapp, de tipgevers en verrassende reisblogs vind je ook op de site van 10things.