gekke slaapadressen? Te gekke Slaapplekken Nederland en België - Travelvibe

In een oranje kever toert Renske Borst door Nederland en Vlaanderen, op zoek naar (te) gekke slaapadressen. Zij laat je zien dat er ook dichtbij hele bijzondere en mooie logeerplekken zijn. De ene week kijkt ze vanuit een kubus naar de sterren of vaart ze met een kano naar een waterlodge. Het andere weekend slaapt ze in het bos in een witte cocoon of in een bijzonder hotel in de stad. 

Renske: “Een keer per jaar op vakantie gaan om tot rust te komen, werkt voor veel mensen onvoldoende. Het weekend biedt de ideale mogelijkheid voor een korte break, even uit de sleur stappen van een druk leven. Na een mini-vakantie in eigen land kun je weer vol energie aan de slag”.

Slapen op te gekke plekken - Travelvibe

40 Bijzondere en (te) gekke slaapadressen

Uit alle accommodaties die Renske (reisblogster van Renske ontdekt de wereld) heeft bezocht, bundelde ze de 40 meest bijzondere slaapdressen in haar boek (Te) gekke slaapplekken Nederland en Vlaanderen. Naast de leuke slaapadresjes, krijg je ook handige tips. Ze leert hoe je de Grote Beer van de Kleine Beer kunt onderscheiden, hoe je de kans op wild spotten vergroot, maar ook hoe je een proces-verbaal op het water voorkomt.

Winactie!

Via Travelvibe.nl maakte je kans op een exemplaar van het boek (Te) gekke slaapplekken in Nederland en Vlaanderen. Om kans te maken op een exemplaar vroegen wij op welke bijzondere slaapplek jij nog eens wilt overnachten.

DE WINNAAR IS BEKEND!

Onderstaand en op onze Facebook-pagina ontvingen we leuke en enthousiaste reacties. Dank je wel hiervoor! De volgende winnaar is geselecteerd:

>>> Gefeliciteerd, Coralie Bulcke! <<<