Ibiza stijl - Travelvibe

Rinkelende schelpenkettingen, wuivende witte doeken en etnische bohemien elementen aangevuld met rauwe, stoere en natuurlijke materialen. Juist, díe hippie-sfeer is bij ons thuis altijd welkom. Deze fijne Ibiza stijl is vaak een mix van verschillende culturele invloeden. Denk Marokkaanse schalen en dienbladen, Balinese meubels, Indiase kasten en Zuid-Amerikaanse accessoires. Hiermee creëer je thuis een rustige omgeving en een fijn vakantiegevoel. Viva Ibiza

Ibiza interieur - Travelvibe

‘The basics’ voor een beetje Ibiza stijl bij jou thuis:

★ Simpele basis

Het begint met een simpele basis: de muren in een krijtwitte kalk of tadelakt.

Ibiza muren

★ Een houten plafond

Veel huizen op Ibiza hebben een plafond van hout of met balken.

Ibiza style plafond

★ Natuurlijke materialen

In een Ibiza-interieur vind je veel natuurlijke materialen. Niet alleen de planten (cactussen, palmen en hangplanten) maar denk ook een aangespoeld stuk hout, gedecoreerde takken in een glazen pot of een bos veldbloemen.

driftwood ibiza

★ Ibiza-accessoires

Zodra de basis staat, kun je los op de finishing-touch: de Ibiza-accessoires:
– Grof geweven kussens
– Vloerkleden in Ibiza-style
– Schelpen
– Houten meubels en accessoires
– Zilverkleurige details

Ibiza kussens in huis
Ibiza thuis - Travelvibe
Ibiza at home

Shoppen voor Ibiza-stijl bij jou thuis:

 

Sukha
In het Sanskriet staat Sukha voor ‘vreugde van het leven’. Een treffende naam voor de plek waar mooie dingen worden bedacht, ontwikkeld en gemaakt. In deze winkel vind je mode, meubels, accessoires en kunstvoorwerpen. Denk aan mooie wollen sjaals en vesten, zachte leren tassen, sieraden, kussens, dekens en nog veel meer om je huis mee aan te kleden. Sukha staat garant voor duurzame productie en besteedt veel zorg aan het selecteren van unieke handmade items van natuurlijke materialen en meestal lokaal ontworpen.

★ El Ramla Hamra
Met deze Marokkaanse woonaccessoires creëer je in korte tijd een Ibiza-boho sfeer bij jou thuis. Eigenaars Salahdin en Melanie hebben een passie voor lifestyle én Marokko. Ze reizen regelmatig of om daar de mooiste vintage en handgemaakte Marokkaanse producten in te kopen. Alle producten worden ambachtelijk vervaardigd. El Ramla Hamra heeft een ruime keus aan vintage Marokkaanse vloerkleden, wollen en katoenen dekens, vintage kelim kussens en oude dienbladen. Perfecte ingrediënten dus voor dat Ibiza sfeertje.

Hippie Chic - Travelvibe
Hippie Chic
Sukha Amsterdam - Travelvibe
Sukha
El Ramla Hamra - Travelvibe
El Ramla Hamra

Sluiz Ibiza
Ben je op Ibiza? Dan mag een bezoek aan Sluiz zeker niet ontbreken. Dit is dé interieurshop van het eiland. Hier kun je lekker rondkijken naar schaaltjes, stoelen, kussens, lampen, manden, kruiken, gave tassen en je verbazen over de kleurrijke kunstwerken (van felgekleurde tuinkabouters tot koeien). Je vindt Sluiz bij Santa Gertrudis (dit stadje is sowieso een must visit op het eiland!) en de outlet is vlakbij Sant Josep de sa Talaia. PS: Mallorca gangers opgelet, sinds kort vind je ook een Sluiz in Palma!

Sluiz Ibiza - Travelvibe