Jouw Actieve Natuur magazine - Travelvibe

Half september is een nieuw Nederlands outdoor magazine verschenen: Jouw Actieve Natuur – een avontuurlijk magazine van én voor buitensporters. Alle verhalen zijn geschreven door reporters met een passie voor buitensport. Het magazine staat vol inspiratie voor een volgend avontuur. 

In de eerste editie – herfst/winter 2019 – lees je meer over sneeuwschoenwandelen, lightweight backpacking en een bijzondere expeditie naar de Zuidpool. In het magazine staan verschillende columns. Ook krijg je tips voor handige gadgets en je leest meer over buitensportmaterialen. De initiatiefnemers achter het magazine zijn Ilonne Bongers, eigenaresse van Bas Buitensport in Wageningen en Robert Jan van Oosten, grafisch vormgever.

Outdoor Magazine Jouw Actieve Natuur - Travelvibe

Instagram: #JouwActieveNatuur

Naast het magazine, vind je #JouwActieveNatuur op Instagram terug. Met #JouwActieveNatuur kun je jouw outdoor avonturen delen met anderen en wellicht volgt een feature op het instagram-account @jouwactievenatuur.

Jouw Actieve Natuur Instagram - Travelvibe

Winactie…

Leuk! Wij mochten een aantal exemplaren van het magazine Jouw Actieve Natuur weggeven aan de lezers van Travelvibe! En… als extraatje mochten wij een thermosfles van Klean Kanteen verloten.

Dit zijn de winnaars:

1e prijs: Magazine Jouw Actieve Natuur mét thermosfles
Dit is de winnaar:

1. Katja – @Katjalovestravelling

2e prijs: Magazine Jouw Actieve Natuur
Dit zijn de winnaars:

1. Danielle Gerstel
2. Lotte Nijkamp
3. Maartje van Deelen
4. Roy ten Pas
5. Sharon de Ridder
6. Xaviera Jamie

Gefeliciteerd! Stuur ons even een berichtje met de adresgegevens, dan ontvang je jouw prijs spoedig thuis!

“Ik hoop dat veel outdoorliefhebbers plezier beleven aan het lezen van dit magazine en inspiratie krijgen voor nieuwe avonturen. Of je het magazine nu leest bij het kampvuur, in je tentje of lekker thuis op de bank: geniet van Jouw Actieve Natuur!”

Ilonne Bongers

Nieuwsgierig naar het magazine Jouw Actieve Natuur?

Bekijk hier alvast de preview van Jouw actieve natuur magazine.
Het magazine krijg je bij een aankoop in de winkel van Bas Buitensport in Wageningen of je kunt het bestellen voor € 4,95 in de webshop (inclusief verzendkosten binnen Nederland).
De volgende editie zal bij meer buitensportwinkels verkrijgbaar zijn.

Jouw Actieve Natuur Magazine inhoud

Over Bas Buitensport in Wageningen
Bas Buitensport is een fijne outdoorwinkel in het centrum van Wageningen. Je krijgt er goed en persoonlijk advies en je kunt er op je gemak rondsnuffelen, inspiratie opdoen en alvast in vakantiestemming komen. De buitensportwinkel is gespecialiseerd in lichtgewicht kampeerartikelen, reisartikelen, functionele kleding en schoenen. Fan van het merk Icebreaker? Hier vind je een van de grootste collecties in Nederland.