KLM-trainingsbroek - jet legs - Travelvibe

KLM-fans kunnen vanaf nu comfortabel én stijlvol reizen met de limited edition Jet Legs; dé KLM-trainingsbroek. KLM liet onderzoek doen naar de kledingkeuze tijdens het reizen van 1100 Nederlandse, Duitse, Britse en Noorse passagiers. Meer dan de helft (54%) stelt comfort voorop als ze op vakantie of zakenreis gaan met het vliegtuig. De Jet Legs-trainingsbroek was daarop een logisch gevolg.

Een trainingsbroek wordt echter nog niet gezien als onderdeel van een geschikte reisoutfit: bijna 50% van de ondervraagden wordt niet aangesproken door de uitstraling van reizen in sportkleding. Maar wanneer de trainingsbroek modieus gedragen kan worden, is 44% van deze groep wél bereid om voor deze optie te gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KLM Royal Dutch Airlines (@klm) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Fred van Leer en de Jet Legs trainingsbroek

KLM vroeg daarop vier modeprofessionals in Nederland, Duitsland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk om te laten zien wat er qua stijl allemaal mogelijk is met de Jet Legs-KLM-trainingsbroek. Voor de Nederlandse markt shopte stylist en tv-presentator Fred van Leer een outfit bij elkaar waarin de KLM-trainingsbroek centraal staan.
“Comfort en mode gaan vaak niet hand in hand. Niet in alledaagse outfits, maar al helemaal niet tijdens het reizen. En wie wil er nou niet fabulous uitzien in het vliegtuig en dat complimentje van je medereiziger scoren? Ik shopte speciaal voor KLM een look bij elkaar waarbij ik de Jet Legs en een aantal andere favoriete items combineerde.”

KLM-trainingsbroek van gerecycled materiaal 

De Jet Legs zijn in een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks verkrijgbaar voor € 40 (incl bezorging) via de webshop van KLM. Daar vind je nog veel meer KLM goodies. De comfortabele, KLM-trainingsbroek is overigens gemaakt van gerecycled polyester en elastaan. Ook de verpakking van de Jet Legs is gemaakt van gerecycled plastic.