Signed - notitieboek met wereldkaart - Travelvibe

Bij toeval troffen wij het label Signed, waar Petra en Sanne oude afgedankte materialen gebruiken om authentieke, handgemaakte en persoonlijke pronkstukken te maken. Ons viel het handgemaakte notitieboek met wereldkaart natuurlijk meteen op. Deze hebben een cover van oude wegenkaarten, plattegronden of kaarten uit oude bosatlassen. Extra leuk: kies zelf een stad, gebied of een land.

Notitieboeken met wereldkaart Signed - Travelvibe

Signed gelooft in tweede kansen. Niet alleen voor producten, maar ook voor mensenlevens. Want, naast een tweede kans voor bijvoorbeeld wereldkaarten, steunt Signed ook de strijd tegen mensenhandel en slavernij.

Petra: “Miljoenen mensen leven als slaven op de wereld. En dat raakt ons. Mensenhandel is de snelst groeiende misdaad en de kans dat slachtoffers gered worden is slechts 1%. Dat zijn verschrikkelijke statistieken en zo veel gebroken mensenlevens!”

Signed doneert daarom 10% van de productverkoop aan A21. Deze organisatie werkt in twaalf landen en heeft slechts één missie: Het afschaffen van slavernij. Overal, voorgoed.

Signed Notitiboek met wereldkaart - Travelvibe

Nieuw: Signed Historic Edition Notitieboeken!

Signed introduceert ‘Historic Edition‘ notitieboeken met kaarten die minstens 50 jaar oud zijn. “Door al dat rondneuzen in Kringloopwinkels vonden we namelijk steeds vaker echt oude atlassen en die ruiken en voelen natuurlijk nog fijner dan de ‘modernere’ atlassen. Maar ook de schoolatlas van mijn eigen vader (uit 1964), krijgt een tweede kans in onze werkplaats!

Unieke notitieboeken met wereldkaart

In de webshop van Signed vind je ongeveer 50 notitieboeken nu, gemaakt van kaarten van tussen 1957 tot 1969, allemaal met een eigen verhaal. Denk daarbij aan kaarten uit atlassen van landen die niet meer bestaan, grenzen die zijn verlegd en water dat in land is veranderd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Signed (@signednl) op

Signed notitieboeken wereldkaart - Strandfoto - Travelvibe

Winactie: een notitieboek met wereldkaart!

Om meer bekendheid te krijgen voor A21 gaf Signed in mei 2019 maar liefst drie notitieboeken weg aan lezers van Travelvibe.
Signed selecteerde de winnaars en zorgt voor een bijpassend notitieboek. De uitslag wordt is op de Facebookpagina van Travelvibe bekend gemaakt en wordt onthuld in onderstaand filmpje.

De winactie is afgelopen. Heb je niet gewonnen, maar wil jij ook zo’n werelds notitieboek? Dan heeft Signed nu een leuke actie!
Bij een bestelling van twee notitieboeken zijn de verzendkosten gratis.
Actiecode: TRAVEL (vanaf 17 juni 2019)!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Signed (@signednl) op

Meer gadgets met een wereldkaart?

Wereldkaarten shoppen bij HEMA & IKEA
Handgemaakte wereldkaart