On a roadtrip winactie boek - Travelvibe

Met de auto geniet je van de vrijheid, leer je nieuwe bestemmingen kennen en kun je alles op jouw tempo doen. Bovendien kom je op plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken. Voor wat extra verrassende reisinspiratie, tippen wij het boek On a roadtrip! In dit boek vind je de zes mooiste autoroutes door Spanje, Portugal, Kreta, Sicilië, Kroatië en Frankrijk. Het boek neemt je mee naar de leukste stopplaatsjes voor onderweg, de fijnste hotels en goede restaurants.

Boek vol reisinspiratie voor jouw roadtrip

Het recept voor een geslaagde roadtrip is een goede voorbereiding, want met de roadtrips in dit boek haal je het maximale uit je vakantie. Denk aan een goed samengestelde route, handige kaarten, duidelijke etappeoverzichten en praktische info. De autoroutes gaan langs prachtige stranden en kliffen, pittoreske dorpjes en de meest bijzondere plekken.

Reisinspiratie voor Zuid-Europa?

Dit vind je in het boek ‘On a roadtrip’:

 • 6 Mooie autoroutes
  Frankrijk, Spanje, Sicilië, Portugal, Kreta en Kroatië
 • Eten, drinken en slapen op bijzondere plekken
  Tips van locals, unieke plekjes en absolute must sees
 • Wat moet je weten over autorijden in het buitenland?
  Van GPS tot praktische regels
 • Handige autohuurtips en -weetjes
  Van geld besparen tot verzekering

On a Roadtrip – Ontdek Zuid-Europa met je (huur)auto is hier verkrijgbaar voor € 19,99.
PS: huur je deze zomer een auto bij Sunny Cars? Dan krijg je het aankoopbedrag van dit boek terug!

Favoriete ‘On a Roadtrip’-routes van Travelvibe:

In het boek vind je twee routes die bij ons favoriet zijn:

 1. De Gouden Driehoek van Andalusië

  Deze route begint in Malaga en neemt je mee langs natuurparken, witte dorpjes, heerlijke stranden en fijne tapastentjes. De Moorse invloeden voeren je mee in een sprookje van Noord-Afrikaanse sferen. Laat je verrassen door alle pracht van de drie topsteden van Andalusië: Granada, Córdoba en Sevilla. Olé!

 2. La dolce Sicilia

  Sicilië is een cultuurtje op zich. Vergeet Italië en geef je over aan de invloed van de talloze culturen die hier hun sporen hebben achter gelaten. Rijd langs de vele hidden gems en highlights. Op het programma van deze roadtrip staan Catania, Vittoria, Sciacca en Palermo.

Dit boek kon je winnen…

Via Travelvibe.nl kon jij een exemplaar van het boek On a roadtrip – ontdek Zuid-Europa met je (huur)auto winnen.
Uit de vele reacties onder dit bericht en uit de reacties op onze Travelvibe Facebookpagina hebben wij een winnaar geselecteerd. De gelukkige winnaar is Eliëtte Hakstege, gefeliciteerd en heel veel roadtrip plezier!

Sicily - On a roadtrip - Travelvibe