Main Port - Romantisch weekend Rotterdam - Travelvibe

Het is bijna Valentijnsdag… Heb jij al een cadeau voor jouw geliefde? Wij hebben wel een heel leuke suggestie; Wat dacht je van een romantisch weekend Rotterdam met overnachting in het luxe 5-sterren Mainport Hotel? Extra leuk, je maakt nu kans op een compleet verzorgd weekend in een Waterfront kamer in dit designhotel aan de Maas. 

Spa Heaven Mainport Rotterdam - Travelvibe

Een weekend in het luxe Mainport hotel in Rotterdam, betekent dat jij echt slaapt aan de oever van de Maas. Vanuit een luxe Waterfront kamer mét jacuzzi heb je uitzicht op de skyline van de stad en op de Erasmusbrug. Naast de enorme jacuzzi staat in de Waterfront kamer een XL Kingsize bed en kun je in de badkamer stomen in je eigen privé sauna. Spa Heaven, de wellnessruimte op de 8e verdieping, is gratis toegankelijk voor hotelgasten. Hier vind je een hamam, overdekt binnenzwembad en Finse panoramasauna, uiteraard met spectaculair uitzicht.

Mainport Hotel restaurant Rotterdam weekend

Win jij een romantisch weekend Rotterdam?

Verras jij je geliefde dit jaar met een romantisch weekend in Rotterdam? Doe dan vóór 14 februari mee met deze winactie. De winnaars worden op 14 februari bekend gemaakt door Vakantiedealwebsite Holidayguru.

Romantisch weekend Rotterdam - Travelvibe

Rotterdam blijft populaire bestemming

Dat Rotterdam een populaire bestemming is, blijkt wel uit de cijfers die deze week bekend werden gemaakt door Rotterdam Partners. Met ruim 1,8 miljoen hotelovernachtingen beleefde Rotterdam in 2017 zelfs een recordjaar. Het aantal hotelgasten steeg naar ruim 1,1 miljoen. Een stijging van 10% ten opzicht van 2016, zo blijkt uit de voorlopige bezoekcijfers. Van het aantal hotelgasten in 2017, kwam maar liefst 53% uit Nederland. 

Populaire bezienswaardigheden Rotterdam

Rotterdam deed het in 2017 goed als culturele bestemming. Zo zagen de Rotterdamse musea de bezoekcijfers met 12 % stijgen ten opzichte van het jaar ervoor en werden zij vorig jaar in totaal 1,2 miljoen keer bezocht. Meest populaire musea zijn Museum Boijmans Van Beuningen, Kunsthal Rotterdam en het Maritiem Museum. Toeristische attracties bleven in 2017 met 3,5 miljoen bezoeken even populair. Diergaarde Blijdorp trok de meeste bezoekers, gevolgd door de Euromast en Spido.

Favoriete Hotspots Rotterdam - Travelvibe

Onze 5 favoriete tips voor een weekendje Rotterdam?

Ben je een weekend in Rotterdam? Dan zal een bezoekje aan de Markthal, een museum en shoppen vast op het programma staan. Maar, als je tijd over hebt, is een bezoek aan deze hotspots ook echt de moeite waard:

Fenix Food Factory
– Deli Plein
– de Watertaxi
De hofbogen
– Witte de Withstraat