Rooftop bar in Valencia - ateneo-mercantil-VV - Travelvibe

Echt genieten van een mooi uitzichten over València onder het genot van een drankje en een hapje? Vanaf een rooftopbar in Valencia heb je goed zicht op de mooie stad met haar historische gebouwen. Dit zijn zes fijne rooftopbars in Valencia:

La Terraza VLC Urban Club

Diner met super-de-luxe views? Strijk neer op het dakterras van Expo Hotel València, la Terraza VLC Urban Club. Op het menu staan gastroburgers en verfrissende drankjes. Gezellig met z’n tweeën, maar ook een fijne plek voor gezinnen. Geopend van 13.00 tot 16.00 uur en van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Ateneo Mercantil

Op het stadhuisplein Plaza del Ayuntamiento van València vind je Ateneo Mercantil, een cultureel centrum met Ateneo Sky Bar Restaurant. Deze rooftop bar in Valencia is favoriet bij de locals. Hier heb je (bij zonsondergang!) een fantastisch uitzicht over het historisch centrum. Geopend van 09.30 tot 19.00 uur.

Àtic

Àtic hoort bij het avantgardistische operagebouw van València Palau Alameda. Het heeft een prettig topterras met een verfijnd gastronomisch aanbod van chef Nicolás Román, views op de wijk Alameda en het groen van de Jardines del Turia. Geopend van 13.00 tot 16.00 uur en van 20.00 tot 00.00 uur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Palau Alameda (@palaualameda) op

Hotels met een rooftop bar in Valencia

270 Grados van Hotel Barceló

Vanaf de rooftop van 270 Grados van Hotel Barceló heb je zicht op de architectuur van de Stad van Kunst en Wetenschap en op het 9 km lange stadspark Jardines del Turia. Ook fijn is hier het zwembad. Deze rooftop bar in Valencia is geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Hotel Melià Valencia

Het dakterras van Hotel Melià trakteert op een spectaculaire overall València-view, tot aan de stranden van de Middellandse zee toe. De bartenders van Bar Podium zorgen voor de beste cocktails terwijl je de buzz van de stad beneden je hoort. De bar is geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Le Petit Bistro Terrace

Le Petit Bistro is een fraai rooftop restaurant met terras. Het hoort bij het Cathedral Suites Hotel in la Ciutat Vella vlakbij Plaza de la Reina. Met zicht op de gebouwen in het historische centrum en de kathedraal. Voor een al fresco ontbijtje, cocktails of diner. Minpuntje: alleen geopend voor hotelgasten, dat wordt dus een kamer boeken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cathedral Suites Hotel (@cathedralsuites) op

Meer reistips voor Valencia?

Check dan ook deze blogs:
Reistips Valencia
Valencia bezoeken in 2019
– Verrassend Valencia

Meer reisinspiratie over Valencia vind je hier.