Laauw stijlvolle reistassen en reisaccessoires - Travelvibe

Ken jij het Nederlandse tassenmerk Laauw? Dat zijn stoere, robuuste leren tassen en accessoires geïnspireerd op cultuurverschillen en kenmerken van grote steden. Dankzij het minimalistisch en functioneel design, zijn het ook nog een stijlvolle reistassen en reisaccessoires die je dus lekker makkelijk meeneemt op een citytrip. 

3 Laauw collecties stijlvolle reistassen en reisaccessoires

De collectie stijlvolle reistassen en reisaccessoires van Laauw is verdeeld in Urban, Collabs en Limited Drops.

Urban: Madrid
Urban verwijst naar een collectie geïnspireerd op een stad. In dit geval Madrid met haar trendy wijken Chueca en Malaseña. De identiteit van deze wijken gecombineerd met de historische gebouwen, de cultuur en de Madrileños heeft veel inspiratie geleverd voor deze fraaie Laauw-collectie. De namen van deze tassen verwijzen naar de metrostations van de stad; o.a. Retiro, Sol, Opera en Goya.

Collabs: Gypsea_Lust & Nikki Marinus
Laauw zocht een samenwerking op met twee reislustige types. De eerste samenwerking is met Lauren Bullen van Instagram-account ‘gypsea_lust’. De collectie bestaat uit een cameratas, een paspoorthouder en een dagboekhoes. De collectie is geïnspireerd op het nomadische leven van Lauren Bullen. De tweede samenwerking is met blogster Nikki Marinus wat heeft geleid tot een inspirerende, trendy collectie van accessoires en functionele tassen.

Limited Drops: Noah & Clean Solid
Ook laat Laauw mode en kunst samenkomen. Twee kunstenaars, Noah en Clean Solid, hebben hun creativiteit mogen loslaten op de tassen van Laauw. Mét arty resultaat…

Laauw by Rob, Dorus & Joep

Rob, Dorus en Joep zijn de oprichters van Laauw. Rob is expert in de highend leer- en interieurindustrie. Dorus is de reislustige van de drie en Joep is verantwoordelijk voor storytelling en tekstschrijven. De basis van Laauw is vakmanschap en passie voor het werken met leer.

The name ‘Laauw’ is a reference to the love for minimalist and functional design. Laauw took the challenge to make the urban life more comfortable in an elegant way. Every collection is themed by a major city and crafted out of high-quality leather. By combining the Dutch down to earth mentality with the characteristics of different major cities for each collection, Laauw is creating a global journey.

Goodmorning Morocco. New designed camera bag by @gypsea_lust ? #laauw #leatherbags #camerabag #design #morocco

Een bericht gedeeld door Laauw (@laauw_official) op

Win jij een notebook- of een paspoorthoesje van Laauw?

Speciaal voor Travelvibe, stelde Laauw twee producten beschikbaar uit de fonkelnieuwe Gypsea–Lust collectie en jij kunt deze winnen!

1. paspoort cover

Een stijlvolle hoes voor het belangrijkste document. Niet alleen ter bescherming van je paspoort,maar het ziet er ook nog eens fraai uit.
Grijs/taupe, t.w.v. € 69

Gypsea-Lust Paspoort hoes Laauw

2. Notebook cover

Jouw aantekeningen en reisherinneringen blijven beschermd in deze stoere hoes.
Grijs/taupe, t.w.v. € 69

Gypsea-Lust- notebook cover Laauw - Travelvibe

De winnaars zijn bekend!

Dank jullie wel voor alle enthousiaste reacties! Hieruit hebben we twee winnaars geselecteerd:

Notebook-cover: Jantina Scheltema
Paspoorthoesje: Liset van Dijk

Jantina & Liset, gefeliciteerd met jullie prijs! 

Niet gewonnen? De Laauw reistassen en reisaccessoires vind je ook online en via deze verkooppunten.